Klantervaring

Hieronder de ervaringen van verschillende klanten en collega’s waarmee ik heb (samen)gewerkt. Dank voor het schrijven!

Nick van der Leeuw | Ondernemer

Danielle is voor mij een autoriteit op het gebied van relaties.

Ik vond het bijzonder om te horen dat ze net zo idealistisch in de liefde is als ik, want dat kom je niet vaak tegen. De meeste mensen zijn na een paar mislukte relaties bang geworden, maar Danielle kwam heel puur en angstloos over. Ze kwam op mij over als een echte ervaringsdeskundige, waarbij je je direct op je gemak voelt en waarmee je heerlijk kunt sparren over de liefde. Ze is een aanrader voor iedereen die meer wil weten over gezonde relaties en die weer vertrouwen wil krijgen in de liefde. Go Danielle!

Nick van der Leeuw | Ondernemen met internet | www.nickvanderleeuw.nl

RelatieKunde.com | Singlecoaching voor een fijne relatie
4
2019-08-11T08:20:24+00:00

Nick van der Leeuw | Ondernemen met internet | www.nickvanderleeuw.nl

Danielle is voor mij een autoriteit op het gebied van relaties. Ik vond het bijzonder om te horen dat ze net zo idealistisch in de liefde is als ik, want dat kom je niet vaak tegen. De meeste mensen zijn na een paar mislukte relaties bang geworden, maar Danielle kwam heel puur en angstloos over. Ze kwam op mij over als een echte ervaringsdeskundige, waarbij je je direct op je gemak voelt en waarmee je heerlijk kunt sparren over de liefde. Ze is een aanrader voor iedereen die meer wil weten over gezonde relaties en die weer vertrouwen wil krijgen in de liefde. Go Danielle!

Hans Gierkink | Singlecoach

Samen met Danielle coach ik regelmatig mannen die hun datingvaardigheden willen verbeteren.

Daarbij neemt Danielle als trainingsactrice de rol van date voor haar rekening. Samen krijgen we altijd wel “het lek” bij de mannen boven waardoor ze voorheen date naar date afgewezen werden door de vrouwen. Ze weet heel goed en natuurgetrouw de mannen de reactie terug te geven die hun gedrag oproept. Danielle geeft ook goed terug wat bepaald gedrag en bepaalde uitspraken van de mannen bij haar oproepen. In tegenstelling tot andere trainingsactrices kan zo ook goed de romantische sfeer opbouwen, flirten en intieme spanning die er tijdens het daten is oproepen (ook al is de man niet altijd de meest aantrekkelijke). Door telkens situaties terug te pakken en anders en beter te doen krijgen de mannen een positieve leerervaring waardoor hun dates na de sessie geheel anders en veel beter verlopen.

Hans Gierkink | Singlecoach | www.singlecoaching.nl

RelatieKunde.com | Singlecoaching voor een fijne relatie
5
2019-08-11T08:19:58+00:00

Hans Gierkink | Singlecoach | www.singlecoaching.nl

Samen met Danielle coach ik regelmatig mannen die hun datingvaardigheden willen verbeteren. Daarbij neemt Danielle als trainingsactrice de rol van date voor haar rekening. Samen krijgen we altijd wel “het lek” bij de mannen boven waardoor ze voorheen date naar date afgewezen werden door de vrouwen. Ze weet heel goed en natuurgetrouw de mannen de reactie terug te geven die hun gedrag oproept. Danielle geeft ook goed terug wat bepaald gedrag en bepaalde uitspraken van de mannen bij haar oproepen. In tegenstelling tot andere trainingsactrices kan zo ook goed de romantische sfeer opbouwen, flirten en intieme spanning die er tijdens het daten is oproepen (ook al is de man niet altijd de meest aantrekkelijke). Door telkens situaties terug te pakken en anders en beter te doen krijgen de mannen een positieve leerervaring waardoor hun dates na de sessie geheel anders en veel beter verlopen.

Proefdate | Anoniem

Via een andere singlecoach heb een proefdate met Daniëlle gehad. Door haar open persoonlijkheid en empathie zorgt ze ervoor dat je jezelf bent. Vervolgens combineert ze haar goede gevoel voor mensen met een scherpe analyse. Hierdoor kreeg ik hele waardevolle en herkenbare terugkoppeling op mijn date gedrag. Een aanrader!

Anoniem

RelatieKunde.com | Singlecoaching voor een fijne relatie
2019-08-11T08:23:07+00:00

Anoniem

Via een andere singlecoach heb een proefdate met Daniëlle gehad. Door haar open persoonlijkheid en empathie zorgt ze ervoor dat je jezelf bent. Vervolgens combineert ze haar goede gevoel voor mensen met een scherpe analyse. Hierdoor kreeg ik hele waardevolle en herkenbare terugkoppeling op mijn date gedrag. Een aanrader!

Marlou Geurts | Mediator

Daniëlle heb ik ontmoet op de opleiding voor Mediation.

Direct trok zij op een positieve wijze mijn aandacht. Ze is een vrouw die een hele open blik heeft.  Ze praat met haar hart en daardoor voel je de oprechtheid en een werkelijke verbinding. Zij is echt geïnteresseerd in wie je bent en wat je bezig houdt. Ze is ruimdenkend, niks klinkt haar te gek in de oren. Dat zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, je bent vrij om te vertellen wat je wil. Daniëlle vraagt door en oordeelt niet. Ze is helder in taalgebruik, doortastend en absoluut deskundig voor haar vak als Single- en Relatie Coach. Haar professionele aanpak en haar betrokkenheid zorgen voor resultaat. Je kan blijven worstelen in je eentje of met elkaar blijven strijden in je relatie of pak de telefoon en bel haar gewoon, het is de moeite waard!

Marlou Geurts | Mediator | www.pmamediationarnhem.nl

RelatieKunde.com | Singlecoaching voor een fijne relatie
5
2019-08-11T08:25:36+00:00

Marlou Geurts | Mediator | www.pmamediationarnhem.nl

Daniëlle heb ik ontmoet op de opleiding voor Mediation. Direct trok zij op een positieve wijze mijn aandacht. Ze is een vrouw die een hele open blik heeft.  Ze praat met haar hart en daardoor voel je de oprechtheid en een werkelijke verbinding. Zij is echt geïnteresseerd in wie je bent en wat je bezig houdt. Ze is ruimdenkend, niks klinkt haar te gek in de oren. Dat zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, je bent vrij om te vertellen wat je wil. Daniëlle vraagt door en oordeelt niet. Ze is helder in taalgebruik, doortastend en absoluut deskundig voor haar vak als Single- en Relatie Coach. Haar professionele aanpak en haar betrokkenheid zorgen voor resultaat. Je kan blijven worstelen in je eentje of met elkaar blijven strijden in je relatie of pak de telefoon en bel haar gewoon, het is de moeite waard!

Relatie APK | Anoniem

We hebben weer plezier samen. Dat is eigenlijk het grootste verschil van voor en na de ontmoeting met Daniëlle.

Ik en mijn partner zijn al meer dan 11 jaar samen en we waren ingekakt. Het was niet persé de bedoeling om coaching in te gaan, maar toen Daniëlle vertelde over RelatieKunde en haar aanpak, wilden we het proberen. Ik ben blij dat we ervoor zijn gegaan. Het was wel even pittig, Daniëlle is op een vriendelijke manier een heel directe spiegel. Maar we hebben ook enorm gelachen tijdens de sessies.

Het resultaat mag er wezen. Ons seksleven is opgebloeid, we ondernemen meer leuke dingen en eigenlijk het belangrijkste, we zijn er weer echt voor en met elkaar. Dankjewel Daniëlle.

Anoniem

RelatieKunde.com | Singlecoaching voor een fijne relatie
2019-08-11T08:29:49+00:00

Anoniem

We hebben weer plezier samen. Dat is eigenlijk het grootste verschil van voor en na de ontmoeting met Daniëlle. Ik en mijn partner zijn al meer dan 11 jaar samen en we waren ingekakt. Het was niet persé de bedoeling om coaching in te gaan, maar toen Daniëlle vertelde over RelatieKunde en haar aanpak, wilden we het proberen. Ik ben blij dat we ervoor zijn gegaan. Het was wel even pittig, Daniëlle is op een vriendelijke manier een heel directe spiegel. Maar we hebben ook enorm gelachen tijdens de sessies. Het resultaat mag er wezen. Ons seksleven is opgebloeid, we ondernemen meer leuke dingen en eigenlijk het belangrijkste, we zijn er weer echt voor en met elkaar. Dankjewel Daniëlle.

Singlecoaching | Ilse

Vanuit mijn eigen lifecoach ben ik doorverwezen naar Daniëlle; een (voorlopig) eenmalig uitstapje.

Binnen 45 minuten wist zij zonder achtergrond al tot de kern te komen. Credits voor hoe snel Daniëlle dit oppakt! Ze gaf mij het gevoel dat ik bij haar aan het juiste adres was: een singlecoach/ datingcoach/ dr. Love (hoe noem je zo iemand?!) met een flinke dosis inlevingsvermogen en daadkracht, die zegt waar het op staat. Aan het einde van het gesprek kreeg ik nog een paar concrete tips en inzichten mee.

Mijn persoonlijke doelen als single zijn nog niet klaar (‘ongoing process’), zodra ik hier verder hulp in nodig heb zal Daniëlle de eerste zijn die ik bel.

Ilse

RelatieKunde.com | Singlecoaching voor een fijne relatie
2019-08-15T16:26:17+00:00

Ilse

Vanuit mijn eigen lifecoach ben ik doorverwezen naar Daniëlle; een (voorlopig) eenmalig uitstapje. Binnen 45 minuten wist zij zonder achtergrond al tot de kern te komen. Credits voor hoe snel Daniëlle dit oppakt! Ze gaf mij het gevoel dat ik bij haar aan het juiste adres was: een singlecoach/ datingcoach/ dr. Love (hoe noem je zo iemand?!) met een flinke dosis inlevingsvermogen en daadkracht, die zegt waar het op staat. Aan het einde van het gesprek kreeg ik nog een paar concrete tips en inzichten mee. Mijn persoonlijke doelen als single zijn nog niet klaar (‘ongoing process’), zodra ik hier verder hulp in nodig heb zal Daniëlle de eerste zijn die ik bel.
4.7
3
RelatieKunde.com | Singlecoaching voor een fijne relatie